logg inn hjelp
lukk

(Noen fra) Kaja var her!

Hvert farget punkt er en hendelse på en reise. Hold pekeren over for å se flere detaljer, og klikk for å se det i stort format. Klikk på back-knappen i nettleseren for å gå tilbake til kartet.

Du kan forstørre de fleste bilder ved å klikke på dem. Klikk igjen hvorsomhelst for å bli kvitt forstørrelsen.

Hvilke punkter som vises og hvilke farger de har bestemmes av formler. Velg en formel via nedfallsmenyen øverst til venstre, eller klikk på punkter-knappen ved siden av for å lage en ny formel.

Klikk på linjer-knappen for å få se linjer mellom punkter av samme farge. Det er ikke alltid meningsfullt med linjer, men vanligvis viser linjene reiseruter.

Nedfallsmenyen utseende lar deg velge hvordan punkter vises i stort format. Noen av disse malene er på eksperimentstadiet og konstruktiv kritikk mottas gjerne. Hvis du ikke velger noe (dvs. det står "utseende") så blir utseendet slik punktets eier har bestemt.

Du kan logge inn ved å klikke på logg inn-knappen øverst til høyre. Da vil rediger-knappen dukke opp, med den kan du legge til nye punkter og redigere de punktene du allerede har lagt inn. Besøkende vil se en rød ring rundt punkter som er nye eller har blitt endret siden sist de var innom siden (bruker cookies til dette).

Nyt, og bidra!